duminică, 25 martie 2018

Saptamana viitoare incep plombarile pe drumurile din judetul Iasi

Publicat pe 11 iulie 2014, in Actualitate, Economic
Plombari-pe-strada

Drumurile judeţene ar putea face din nou cunoştinţă cu asfaltul în­cepând de săptămâna viitoare. Di­recţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor (DJADP) a finalizat reevaluarea ofertelor pri­mite în cadrul licitaţiei pentru lu­crările de întreţinere curentă a drumurilor judeţene.

 

„Decizia luată a fost aceeaşi ca şi la evaluarea iniţială, pentru că practic nu s-a schimbat nimic. Noi am reevaluat ofertele, conform celor solicitate de Consilul Na­ţional de Soluţionare a Contes­ta­ţiilor (CNSC – n.r.) şi, firesc, a ieşit acelaşi rezultat. Acum suntem în perioada de contestaţii. Dacă nu se întâmplă nimic, vom putea semna contractul de lucrări săptămâna viitoare“, a declarat directorul DJADP, Daniel Minciună.

Licitaţia pentru întreţinerea îmbrăcăminţilor asfaltice de pe drumurile judeţene a fost organizată încă în aprilie, lucrările de plombare urmând să se desfăşoare pe 46 de drumuri judeţene, pe o lungime to­tală de 550 km.

 

Valoarea estimată a contractului se ridică la 4,9 mi­lioane lei fără TVA. Câştigătoare a fost desemnată în primă instanţă Ted Construct SA. Firma Eky Sam Târgu Frumos a contestat rezultatele, invocând că a fost descalificată pe nedrept. CNSC a dispus în urmă cu aproape trei săptămâni reevaluarea ofertelor.

 

„Ni s-a cerut de către CNSC să solicităm clarificări de la firma contestatoare. Noi le-am cerut, dar nu au venit cu documentele care să dovedească experienţa în tipul de lucrări de care avem noi nevoie. Nu înţeleg de ce nu au adus documentele, dacă au experienţă“, a spus Minciună.

 

sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2014 PascaniLive.ro