joi, 24 mai 2018

Ajutoarele de la Uniunea Europeană vor fi distribuite in apropierea alegerilor parlamentare

Publicat pe 28 noiembrie 2012, in Actualitate, Social, Stiri Pascani
pomana

Vesti bune” pentru cei ce au depus cereri pentru ajutoarele acordate de Uniunea Europeană. Primăria va incepe distribuirea acestora de la data de 5 decembrie pana in ziua alegerilor parlamentare, adica 9 decembrie, doar in suburbiile municipiului Pascani, iar pe 10 decembrie se doreste începerea distribuirii acestora către cetătenii din municipiu.

Cantitatea de ajutoare alimentare pe care o va primi fiecare beneficiar este de 39,26 kg, cuantificată în 11 produse, astfel: 14 kg făina de grâu, 4 kg mălai, 6 kg orez, 0,8 kg paste făinoase, 0,5 kg biscuiti, 3 kg zahăr, 1,56 kg mazăre, 1 kg fasole, 6 litri ulei, 0,8 kg bulion și 1,6 kg roșii în bulion.

În suburbii centrele de distributie vor fi în căminele culturale, populatia fiind anuntată în prealabil, iar la Pascani centrul de distribuire va fi la sala de sport de de la baza sportivă CSM Pascani.

Din pacate aceste „vesti bune” cum le numesc unele ziare locale politizate, vin tot in prag de alegeri, chiar daca aceste ajutoare sunt un drept a oamenilor cu venituri scazute din aceasta tara, ajutoare oferite de Uniunea Europeana. Cum nu se putea mai bine, politicienii profita de aceasta ocazie sa politizeze si sa profite de saracia, si de nevoile omului de rand.

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2012 PascaniLive.ro