joi, 26 aprilie 2018

Comunicat de presă emis de PSD Iaşi, conducerea partidului dezminte faptul că ar exista tensiuni în interiorul social – democraţilor

Publicat pe 18 martie 2013, in Actualitate, Politic, Stiri Pascani
sedinta-psd

Prin intermediul unui comunicat de presă emis de PSD Iaşi, conducerea partidului dezminte faptul că ar exista tensiuni în interiorul social – democraţilor şi apreciază că “alegerile din cadrul organizației județene PSD Iași s-au desfășurat până acum și se vor desfășura și în continuare, conform normelor statutare”.

 

Prin intermediul unui comunicat de presă al PSD Iaşi, conducerea partidului dezminte faptul că ar exista tensiuni în interiorul organizației municipale PSD Pașcani şi face următoarele precizări: “Partidul Social Democrat, la fel ca și alte formațiuni politice românești, se află în etapa alegerilor, într-un moment de bilanț al activității din ultimii patru ani. În acest context, au avut deja loc alegeri în zeci de organizații locale de la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor. Au fost întâlniri în care membrii de partid au discutat liber, expunându-și părerile și votându-și democratic conducerea. Uneori a existat un singur candidat pentru postul de președinte, dar asta nu a însemnat că ne-am abătut vreun moment de la democrația din partidul nostru. În numeroase cazuri, pentru șefia organizațiilor au candidat mai mulți membri de partid, votul colegilor fiind cel care a hotărât cine devine lider. Cel mai recent și mai elocvent exemplu de practici democratice în partidul nostru este Conferinţa Organizaţiei municipale a TSD – Iași, care se desfășoară chiar astăzi duminică, 17 martie, (ieri n.r.) și care confirmă, întrutotul cele afirmate mai sus. O situație similară se anunță și în municipiul Pașcani, unde organizația PSD a înregistrat un succes politic important, câștigând alegerile pentru Primărie prin Dumitru Pantazi, care s-a impus și în competiția internă din USL. Această victorie a fost întregită la finele anului 2012 de scorul zdrobitor obținut de candidații PSD din zonă, atât pentru Camera Deputaților prin Nicolae Rățoi, cât și pentru Senat prin Florin Constantinescu. Organizația Pașcani este una puternică, care are în componență membri marcanți ai PSD. Este deci normal ca atunci când se pune problema alegerilor, să existe o competiție, care se păstrează însă în limitele colegialității și ale atașamentului pentru valorile social-democrate. Alegerile din cadrul organizației județene PSD Iași s-au desfășurat până acum și se vor desfășura și în continuare conform normelor statutare, dar și a responsabilității pe care partidul nostru o are față de toți cei care i-au încredințat sarcina dificilă a guvernării la nivel local și național”, se arată în comunicatul de presă.

 

sursa: flacaraiasului.info

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2013 PascaniLive.ro