vineri, 20 aprilie 2018

Lacul Peştisoru din Paşcani lăsat în paragină! Luciul de apă devenit mlastină! (FOTO)

Publicat pe 6 mai 2016, in Actualitate, Social, Stiri Pascani
2016-05-04 15.30.34

Proiectul european de reamenajare a Parcului Pestisoru obtinut de Grigore Craciunescu si trecut in realizarile din mandatul primarului Dumitru Pantazi, da semne de degradare. Luciul de apa din zona ramane in paragina.

Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte, a promis cu ceva timp in urma ca zona respectiva va fi data spre concesiune, insa cum acesta impreuna cu Dumitru Pantazi sunt obisnuiti sa faca promisiuni si cam atat, insula si cele doua bazine sunt intr-o degradare continua.

Acestea sunt realizarile facute de Dumitru Pantazi timp de patru ani de zile, un parc ce a fost doar cimentuit, o esplanada cu fantani arteziene nefunctionale, multa minzerie atat pe esplanada cat si pe marginile drumurilor, scari luminate doar de sarbatorile de iarna, APAVITAL, s.a.m.d. Nu exista nici o scuza pentru actualul primar, care apropo in aceasta perioada de campanie nu mai este primarul municipiului Pascani.

Primarul municipiului Pașcani intră, începând cu data de 9 mai, în concediu de odihnă. Edilul local îi va preda atribuțiile viceprimarului Vasile Axinte, care se va întoarce, în aceeași zi, din concediu – scrie newspascani.com.

Va rog sa ma contraziceti si sa imi prezentati proiectele pe care le-a realizat cu adevarat Dumitru Pantazi, si care au fost finalizate cu succes.

Daca doriti la primaria Pascani o persoana aroganta si care se gandeste doar la binele propriu votati-l pe Dumitru Pantazi, daca nu, votati pe orisicine altcineva.

Gropile oraşului Paşcani fără rezolvare. (FOTO)

gropi

proiect-vale

2016-05-04 15.32.26

1 Comentariu Adauga comentariu

  1. cristina spune:

    am sa va trimit si poze de pe strada Garii…acolo locuiesc dupa parerea celor de la primarie cetatenii de a doua mana ….fara trotuare,totul lasat in paragina,guri de canal neacoperite unde dupa lasarea serii poate fi o capcana atat pt adulti cat si pt copii…..nu numai proiectul „pestisorul” e un dezastru

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2016 PascaniLive.ro