joi, 24 mai 2018

Patronul REMAR Paşcani negociază preluarea uneia dintre cele mai mari echipe de fotbal ale României

Publicat pe 18 martie 2013, in Actualitate, Economic, Stiri Pascani
gruia-stoica

George Copos și-a manifestat de mai multe ori în ultimii ani intenția de a vinde Rapidul, iar intrarea în insolvență a clubului de lângă Podul Grant pare să aducă și un nou acționariat în Giulești.

Potrivit enational.ro, patronul feroviarilor negociază deja intens o tranzacție în urma căreia va renunța la echipa antrenată de Marian Rada. Potențialul cumpărător ar fi Gruia Stoica, un om de afaceri cu o avere evaluată la aproximativ 450 de milioane de euro. Principalul ocupație a acestuia este legată de Grampet, continuatorul Grupului Feroviar Român, care reprezintă cel mai mare grup feroviar din sud-estul Europei, cu o cifră de afaceri de 325 de milioane de euro anual. Zona de operațiuni a acestuia presupune activități în România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Ucraina, Moldova, Austria și Germania.

 

Născut și crescut în comuna Toflea (jud. Galați), Gruia Stoica este de formație inginer, absolvind Facultatea de Metalurgie din Galați. Interesant este că Gruia Stoica provine dintr-o familie modestă. Acesta s-a născut și a locuit la Toflea, în județul Galați.

 

sursa: DigiSport.ro

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2013 PascaniLive.ro