joi, 24 mai 2018

Sistem de supraveghere pentru Casa de Cultura Pascani

Publicat pe 19 februarie 2013, in Actualitate, Administratie, Stiri Pascani
casa-de-cultura-pascani

Directorul Casei de Cultură „Mihail SadoveanuPașcani, Mărioara Preutu, are în vedere ca în acest an să instaleze în instituția pe care o conduce un sistem de supraveghere. Scopul este acela de a fi monitorizat în continuu încăperea Galeriei de Artă „Arcadia”, unde uneori găzduiește expoziții importante și de valoare financiară destul de mare.

 

„Au existat expoziții care valorau mii de euro. Trebuie să existe un sistem de supraveghere măcar pentru sala respectivă. Nu este vorba doar despre posibilitatea ca expozițiile să fie furate ci și de posibilitatea ca unii cetățeni să deterioreze expozițiile prin diferite metode. Am discutat deja cu membrii Consiliului de Administrație și ei au fost de acord cu noi. Urmează să mai avem acceptul conducerii Primăriei și să fie bugetat pe acest an investiția. Totodată, am mai pus în discuție și contractarea unei firme de pază pentru clădirea culturală”, a declarat pentru infopresspașcani.ro Mărioara Preutu, directorul Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

 

O altă problemă pe care conducerea ar dori să fie rezolvată ține de lipsa panourilor de afișiere în oraș. Lipsa acestor panouri crează probleme în activitatea referenților și în aducerea la cunoștința cetățenilor despre activitatea culturală.

 

sursa: infopresspascani.ro

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2013 PascaniLive.ro