joi, 26 aprilie 2018

Spitalul Municipal de Urgenta Pascani scoate la concurs un numar de 20 locuri de munca.

Publicat pe 16 martie 2016, in Actualitate, Social, Stiri Pascani
spital

Unitatea spitaliceasca are nevoie de 13 ingrijtoare pe sectiiile de Medicina Interna, de Chirurgie, pediatrie, neurologie, gastroenterologie, pneumologie, obstretica- ginecologie, la Medicina interna, la Laboratorul RMFB, la Ambulatoriu integrat si o spalatoreasca.

Dosarele de inscriere se depun la sediul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pana la data de 30.03.2016, ora 16,00. Candidatii vor sustine proba scrisa pe 9 aprilie, la ora 9:00, iar interviul este programat pentru data de 14 aprilie.

Tot in aceasta perioada, spitalul pascanean cauta doi asistenti debutanti balneofizioterapie cu PL, la Laborator RMFB si 4 registratori medicali la sectia medicina interna, gastroenteorologie, peumologie si pediatrie. Cei interestati isi pot depune dosarele pana pe 29 martie, urmand ca in data de 7 aprilie sa aiba loc proba scrisa, iar interviul pe 13 aprilie.

Documentele necesare inscrierii la concurs, conditiile generale si specifice precum si bibliografia sunt afisate la sediul unitatii si pe site-ul: www.spitalulmunicipalpascani.ro.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, serviciul RUNOS, tel. 0232763600/int. 110.

 

sursa

1 Comentariu Adauga comentariu

  1. dumitrascu mihaela spune:

    eu am opt clase un curs de lucrator in pensiuni actualmente lucrez ca si bucatar la o pensiune am vreo sansa vreo data sa lucrez in unitatea d-stra ?

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2016 PascaniLive.ro