joi, 24 mai 2018

Zilele Pascaniului aduce noi activitati la Biblioteca Municipala

Publicat pe 3 iulie 2014, in Actualitate, Social, Stiri Pascani
biblioteca-pascani

Concursuri cu premii consistente la Biblioteca din Pascani in acest weekend. Inscrierile se fac pana maine seara pentru doritorii de competitie. Actiunile organizate de institutia de cultura sunt adresate tuturor pascanenilor.

Noutatea din acest an pregatita de catre Biblioteca Municipala consta in organizarea de doua noi concursuri. Unul – de creativitatea hand made si altul de povesti digitale.

 

Ca o traditie, si in acest an se va organiza cupa Pascaniului la sah, ajunsa la cea de-a VIII a editie. Competiatia este organizata pe doua zile si pe categorii de varsta. Sunt asteptati competitori si din afara orasului.

 

Startul se da vineri de la ora 10.00 la sediul institutiei cu expozitii de carti ai scriitorilor pascaneni, dar si fotografii cu Pascaniul. Apoi, elevii de la clasele I pana la VIII vor participa la atelierul concurs de desene.

 

Inscrierile se fac pana maine seara la ora 19.00 la sediul institutiei sau la telefon 0232 76 50 50. Participantii si castigatorii vor primi diplome, cupe si medalii, dar si premii in bani si obiecte. www.bittv.info

Adauga un comentariu

(Obligatoriu)

(Nu va fi publicat) (Obligatoriu)

© 2014 PascaniLive.ro