marți, 25 iulie 2017

Invata sa pregatesti o salata perfecta

Salata-legume
Daca te-ai saturat de combinatia simpla de legume si verdeturi, avem pentru tine formula unei salate care sa satisfaca toate poftele si sa iti tina loc de o masa satioasa. Iti aratam 3 combinatii ideale care pornesc de la aceeasi formula de baza.   Secretul de care trebuie sa tii cont este cel al combinatiei […] continuare
3 iunie 20130

Ouă de Paşte. Cum le preparăm altfel?

0606-GT-TQ03.01
De Paşte suntem obişnuiţi cu ouăle roşii, fierte cât se poate de tare, alăturate unei salate din roşii proaspete. Însă, până atunci cum am putea pregăti altfel ouăle? Am putea spune că sunt probabil, unele dintre cele mai uşor de pregătit alimente. Săţioase, cu multe proteine, ouăle sunt printre preferatele noastre atunci când vine vorba […] continuare
29 aprilie 20130

Cum se prepara sucul care mentine inima sanatoasa

sucuri naturale
Indiferent că sunt făcute dintr-un singur fruct sau mai multe, toate sucurile proaspete au efecte pozitive asupra sănătăţii.   Există însă un anumit tip de suc care aduce cele mai multe beneficii inimii. Acestac conţine 7 elemente şi se prepară astfel:   – 126 ml suc de struguri   – 20 ml suc de coacăze […] continuare
27 martie 20130

REŢETA ZILEI: Tartă de sparanghel cu roşii

Tartă de sparanghel cu roşii
Ingrediente   Pentru aluat 175g de făină sare şi piper 75g de unt 1 ou   Pentru umplutură 100 g de sparanghel 8 roşii, tăiate în jumătate 1 căţel de usturoi, curăţat şi tăiat mărunt oregano proaspăt 2 linguri de ulei de măsline 15g de parmezan 250g de brânză mascarpone 4 ouă   Mod de […] continuare
11 martie 20130

5 reţete anticancer recomandate de Dr. Oz. Învaţă să găteşti sănătos!

legume-anticancer
Numeroase studii au scos la iveală legătura evidentă dintre modul în care te alimentezi şi riscul de a face cancer. Află de la Dr. Oz câteva reţete care combină alimente puternic anticancerigene.   Ca să mănânci sănătos şi să te fereşti de cancer, lista ta de cumpărături săptămânale trebuie să conţină:   legume proaspete şi […] continuare
29 octombrie 20120

Retete culinare de toamna. Reteta zilei: Orez în dovleac

dovleac
Ingrediente 1 vârf mare de cuţit de şofran 500g de ceapă, tăiată felii subţiri 175g de unt 8 căţei de usturoi, tocaţi mare 100g de ghimbir, tocat mare ¾ linguriţă praf de ardei iute 1 linguriţă seminţe de cardamom, măcinate ½ linguriţă de nucşoară măcinată 3 batoane de scorţişoară 1 linguriţă de cuişoare 3 frunze […] continuare
28 octombrie 20120

Prăjituri care te fac să slăbeşti! Reţeta magică pentru o siluetă ideală

prajitura
O companie engleză pretinde că a descoperit reţeta pentru prăjituri gustoase care în acelaşi timp conţin puţine calorii şi ingrediente care ajută metabolismul să le ardă mai repede. Prăjiturile sunt inspirate din patiseria italiană, iar compania care le produce, Klever Kalories, este fondată de o fostă contabilă, scrie Daily Mail.   Ingredientele folosite sunt o […] continuare
18 iulie 20120

Mancarea in traditiile de nunta. 5 obiceiuri culinare din jurul lumii

traditii culinare
Vrem sau nu sa recunoastem, o parte foarte importanta a fiecarei nunti este mancarea. Pe stomacul gol nu prea iti arde de distractie iar cu el plin nu poti dansa. Cum pe la nuntile romanesti am cam trecut cu totii, ne-am gandit sa vedem ce importanta are mancarea si in alte culturi. Filipine Traditia filipineza […] continuare
10 iulie 20120

Reţetă dieta Dukan. Faza de atac

dita dukan
Dieta Dukan promite pierderea unui număr impresionant de kilograme într-un timp realtiv scurt. Această cură de slăbire presupune patru faze: etapa de atac – care trebuie urmată timp de 9 zile, etapa de croazieră – care durează 5 zile, etapa de consolidare – care trebuie urmată timp de 10 zile şi etapa de stabilizare definitivă […] continuare
12 iunie 20120

Cum se prepară corect supele, ciorbele şi borşurile

femeie-gateste-ciorba
Preparatele culinare îşi pot pierde proprietăţile nutritive dacă, de exemplu, lăsăm legumele să fiarbă prea mult sau dacă asociem nepotrivit unele ingrediente.   În sezonul cald, când este indicat să consumăm alimente cât mai uşoare, supele sunt alegerea perfectă. Ele ne hidratează şi au un aport considerabil de vitamine şi de minerale. Asta cu condiţia […] continuare
19 mai 20120
© 2012 PascaniLive.ro